2008. január 27., vasárnap

Csendes napok Palolemen.

Nem sok minden tortenik. Lelassult az ido es ebben a mozdulatlan dimenzioban osztonlenyekke alakultunk at. Alszunk ha almosak vagyunk, iszunk ha szomjasak, eszunk ha ehesek es nem hatarolnak be minket a matrix programozott idopontjai. Hajnalonta jogazunk es futunk, kesobb napozunk, olvasunk vagy irunk, kinek mihez van kedve. Szinte napokra elszakadunk egymastol, mert mindenki elvan a sajat kis gondolataival. Most latom Andi papajan is, hogy vegleg atadja magat indianak. Nem lehet konnyu neki, mert 12 napra jott es termeszetesen mindent haza akar vinni. Mindent lefotoz es lekamerazes emiatt sokszor az objektive moge szorul. Most viszont egyedul ucsorog a palmalevel barban, olyan laza mint aki evek ota itt el. Narancslevet kortyolgatva neha neha felpillant es latom ahogy szivja magaba indiat, minden pillanatat amit meg itt tolthet ebben az embrionalis eber tompulatban. Jol ismerem ezt az erzest es titokban kicsit orulok, hogy a holnap szamomra nem az alombol valo felebredest, hanem egy uj, mas es izgalmas kalandot iger.

Kedves Laci! Megint olyan nehez volt veled mint altalaban. :-)
Koszonjuk, hogy itt voltal es megosztottad velunk a mi nagy kalandunk kezdetet is. Vigyazz magadra es jo utat hazafele....jo szelet a vitorlaba. A taskasba belecsempesztunk egy kisboldogsag es szeretet eszenciat. Amikor majd otthon kinyitod kiaramlik belole es megtalalja azokat akiknek csomagoltuk, akar a hatalmas oceanon is atkel.
Holnap egy uj nap kezdodik, uj orszagresz, uj kalandok, uj baratok. Bucsuzom most Goatol egy kis szomorusaggal a szivemben, jo ide jonni, jo volt itt lenni. Engem megnyertel, imadlak es orokke imadni foglak. Nem most lattal utoljara....es ezt nyugodtan veheted fenyegetesnek is! :)

Vitorlat bont....irany Kerala!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Néha tényleg az a jó, ha nem történik semmi. :)
Várom a "következő részt". Puszi

mamcid írta...

szia itt vagyok elszált a levelem most röviden irok szuper képek és csodás helyeken jártok csók mam

fszeva írta...

Végre idetaláltam.:) Mindent elolvastam és nagyon várom a folytatást! Annyira jó látni a képeken, hogy milyen jól érzed magad.:))

ericska írta...

Szia mamim, nem baj, en igy is tudom, hogy mi mindent irtal, ugyes vagy, gondolatban mindig itt vagy velem.
szeretlek nagyon!

ericska írta...

szia Norcsi, szio Evi, de jo erzes hogy itt vagytok mindig.
hatalmas puszi

Gree írta...

Örülök, hogy úgy érzitek magatokat, mint a mesében.......jó volt ezt olvasni.
Pusza

Ande írta...

Jó olvasni téged :))))) várom a további érzelemátviteleket! :)))