2008. január 25., péntek

Welcome to paradise



Na....ez itt ahol most vagyunk, ez a paradicsom. Csodalatos obolben suru palmaligetek kozott parafa bungaloban lakunk. Hajnalban a sziklak kozott jogaznak az emberek, estenkent tuzet gyujtanak az ettermek elott a homokban. Kimondhatatlan nyugalom szigete ez, a kedvesseg es a szeretet mar nem is lep meg. Itt nincs partizas, maguk az itt hosszabb - rovidebb ideig tartozkodo vendegek zenelnek a homokban ulve. En is itt szeretnek maradni, de legalabb is visszajonni ide meg egy kicsit rapihenni eszakra.

Tegnap este amikor elindultunk, hogy szetnezzunk ebben az apro varoskaban, megertettuk, hogy itt minden ami szamit lent zajlik a parton. Semmi sincs amit ne lehetne lent kielvezni, megoldani. A bungalo szomszedaink, egy nemet lany es egy gorog srac. A teraszukon ulnek este mikor indulunk, reggel mikor ebredunk. Mar hintaaggyal erkezunk es azonnal ki is kotjuk a teraszra, bakker, paradicsom ez itt!!!!
Pontosan a harmadik bungalonal akadunk el. Homokban gyertyak, tuz korul asztalok, ket srac zenel, hat a "no women no cry"-ra sirjuk el magunkat. Pillanatokon belul mellettuk terdelunk, enekelunk, Beni ausztraliabol, mar hozza is a gitarjat es azt veszem eszre, hogy mar a Laci is beszalt, gitarozik, mi pedig enekelunk es annyira de annyira boldogok vagyunk.


Reggel azzal a gondolattal ebredek, hogy welcome to paradise. Es most ugy erzem, hogy ez sosem er veget es ettol az erzestol szabad vagyok mint a madar. Andival bejarjuk a szigetunk felenk eso reszet, kimaszunk a sziklakra es komolyan, mintha megallna az ido, nem kell beszelgetnunk, nincsenek is szavak erre a paradicsomi allapotra.
A kutyak 8-10 fos bandakba verodve csavarognak reggel, nyakig gazolnak a vizben jatszanak es szaladoznak, lerendezik a kis hierarhikus vitaikat. Egy holland srac vezetesevel harom oras joga zajlik a sziklak kozott. Mar attol megnyugszom, hogy nezem oket. Husz eve jott ide es ugy tunik, hogy elfelejtett hazamenni....... :)
Igy tengetjuk most szereny kis eletunket, szombaton Laci fog zenelni, az egyik parti barban az ausztral Bennivel es a sri lankai sracokkal. Ez van most.






Nincsenek megjegyzések: