2008. január 20., vasárnap

Januar 18 Krisz 37 eves



Szemem elott a hullamzo ocean, mogottem nadtetos ettermek, szunyokalo tehenek, kobor kutyak szazai relaxalnak a hofeher fovenyen. szoval ez azert most nem a nagybetus "INDIA".Kivallo hely ez itt aklimatizalodni szokni a szineket szagokat es embereket.

Ejjel erkeztunk meg Delhibe egy nagyon is kellemes zokkenomentes repulout utan. senkit nem erdekelt a kezzel atjavitott vizumunk, mint kes a vajban csuszunk at a hataron. Pont ahogy az a terveinkben szerepelt, ugy talalt rank Andi a csomagfelvetelnel, A szallodankbol mar varnak rank es az ejjel is meglepoen nagy forgalom ellenere hamar a szobankba kerulunk.



Nem vagyok magamnal reggel. A repuloren bevett altato meg nem tisztult ki a fejembol. Kaba vilagomba zartan neman bamulok ki a fejembol a megdobbento varosra. Egy szazaddal ezelotti vilag ez ahol emberek es allatok bekeben elnek egymassal. Tehenek, kecskek es vadmalacok legelnek a szemetkupacok tetejen.
Erre a latvanyra nem lehet felkeszulni, hiaba latod kepeken, filmen, eloben az igazi.

Itt fekszem a parton, egy csapat indiai setal el a parton. India illatot erzek, ahogy a szel felem fujja. Edeskes fuszeres, jol esik az orromnak.
Pihenessel telik el a nap, szallasunk remek, a legjobb helyen van es olcso. Mindenki nagyon kedves, mosolyognak az emberek, gyerekek, kutyak malacok es tehenek. :)


Istenit vacsorazunk, fertotlenitunk hozza rendesen. Az asztalunk a beachen van, Gyertya fenye vilagit csak, a hullamok egy meterre allnak csak meg a labunktol.
Gigantikus vajhalat sutottek nekunk tandori kemenceben. Mennyeien finom.
Indiai zene szol, tancolunk a homokban, lubickolunk a f0venyre kicsapodo hullamokban. Nagyon jo! Boldog szuletesnapot draga Krisztianom! Soha roszabb ne legyen.


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

És tényleg költöttél képeket, meg írtál!
Imádlak és olvasom ezerrel!!!!

Pusziiiiiiiiiiiiiii nektek!

Zsani írta...

...én is , én is olvaslak!!!!
Még írj sokat!!!!
Puszik

ericska írta...

Maris jovok! hihi

ericska írta...

Basszus, elszalt minden amit most delutan irtan, nade nem baj, ez India!
Puszi lanyok, koszi, hogy vagytok sokat gondolok ratok.

Gree írta...

Szia!

Olyan lehet nektek, mint a mesében....tartson sokáig!!!!!!!!!!!
Pusza