2008. április 12., szombat

Nepal my love!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaaaj, azt sem tudom, hogy hol kezdjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy hogy kinek is irjak elsosorban.
Itt vagyunk Kathmanduban es (bocsanat) KURVA jooooooo!

Draga Mamim!!!!
Olyan jo, hogy ide jossz, mert itt nagyon jo lesz nekunk, mar annyi programunk van amiket majd egyutt csinalunk veled. Akarod tudni? Spa, kis maszis kenyeztetes, nagy kirandulasok, meg a tibeti hatarhoz is eljutunk majd egy kis Buddhista kozosseghez ahol majd gyonyoru resortban lakunk, elefantolunk a Chitwan nemzeti parkban, Toparton gyonyorkodunk majd az Annapura nyolcezres csucsaiban. Eszunk, iszunk es puszilgatjuk a pofidat, meg szeretgetunk. Jo lesz igy?
Sajnalatos modon Nepalban nem tudunk roomingolni, ezert nem vagyunk elerhetoek telefonon es emiatt a blog most egy kicsit uzenofal is lesz neked. (kerlek a hozandokhoz csapj hozza egy harom darab L-es alsogatyit hehehe, a malacnak mert lopjak a mosodaban) :-) Nagyon kellemes, de meleg ido van, tehat azon kivul amiben utazol, nem igazan kell meleg ruha, inkabb konnyut hozzal es esokabatot. Igazolvany kep kell a visumhoz es dollart hozzal kezpenzben.
Barhol, ahol nethez erunk uzenni fogunk, de az Annapurna trek alatt nem lesz sehol, ez mar biztos. Terveink szerint 11-ere legkesobb visszaerunk Kathmanduba es en azonnal jelentkezni fogok, de ha nem teszem, se aggodjatok kerlek, mert egy komoly irodaval leszunk, meg ID cardunk is van, de egy esos ido is akadaly lehet. Nehogy nekem remeket lassatok.
Csak "just in case" megadom neked a szallast ahol az elso harom napot toltjuk majd egyutt, hogy be tudd irni a Visa kero lapba, hol fogsz megszallni. Ez itt a honlapjuk, a nepali linkre kattintsatok apuval es irjatok ki neked a cimet. Ez CSAK biztonasagi intezkedes, hogy ne ugy erkezz egy orszagba, hogy nem tudod a hotelod cimet. Edes es imadni valo hely, ma megneztuk ma, hogy melto hely e a fogadtatasodra. :-) Most par napig elerheto leszek, bar megyunk Pokharaba 14.-en, de ott is van internet. 16.-tol harom napig raftingolni megyunk es en 18 vagy 19-en jelentkezem majd, az is lehet, hogy utoljara a trekk elott.
Most egyenlore ennyi, ha kerdesed van, irjatok ide, vagy akar mailt dragaim. Anyuuu, olyan fasza itt minden. Az ut szornyu volt 26 ora, harom jarmu, de mindegy mert itt vagyunk es most nem akarok mar trutyi dolgokrol meselni. Szeretlek titeket, meg a Fifit is :-)
http://www.viaviacafe.com/
Pitti es Ildi!
Nem akarom hosszu lere ereszteni......... EZAAAAZ!!!!! :-) nem tudok meg egy rohadt sms-t sem kuldeni, pedig mar kaptal volna vagy szazat. Hat ez a hely nektek valo gyerekek! Kulturalt, tiszta, jo szagu es csondes (hihi legalabbis indiahoz kepest) Jobbnal jobb steakhazak, pubok, barok es ettermek mindenhol, megis azsia olyan hegyvidekis! :-) Nepaliak es tibetiek mindenhol es csodalatosan szep az orszag!!! Konnyes szemmel szaladozunk egesz nap, nem is tudtuk, hogy igy kivanja a szemunk a szepet!
Jaj Nepal Nepal Nepal! Olyan jo itt lenni gyerekek.
Mindenkinek hatalmas csok, megyek bevagok egy hatalmas steaket!
(na jo csak egy piciket mert elszokott a belesem tole)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ive read this topic for some blogs. But I think this is more informative.