2008. április 13., vasárnap

Annapurna kor terkep


Hat, mindent leszerveztunk. 21-en indulunk. Mivel a tura alatt nem leszek netkozelben, most felteszek egy terkepet, hogy aki akar tudjon nezelodni merre jarhatunk. Besi Saharbol indulunk es korulbelul a 10-11. napon kell elernunk a Thorang la hagot. Manangban lesz ket aklimatizalodos napunk es meg orvoshoz is megyunk, aki megnezi az egeszsegugyi allapotunkat es hasznos tanacsokat ad a legnehezebb reszek lekuzdesere. Irdatlan penzt koltunk (itt konnyu :-) na persze csak indiahoz kepest, a felszerelesre es istenieket! kajalunk.

Tegnap Steak borsos martasos es francia vorosbor dukalt, ma meg azt hiszem csipos csirkeszarny fog beugrani, de csak a fantasztikus masszazsom utan. Dejoittgyerekek....

Holnap hajnalban irany Pokhara, de ne aggodj mami, azt sem nelkuled nezzuk meg, inkabb majd egyutt, ugyis van eppen eleg dolgunk meg. :-)
Es most hadd ajanljam figyelmetekbe egy masik Annapurnas blogot Vaseket, aki sokat segitett nekem informaciokkal es tapasztalataival raadasul szerintem tok jo stilusban ir.

5 megjegyzés:

Pittike írta...

Momo, campa? Yakvajas tea? Ezekről nem olvasok a leírásban. Megkaptuka a képeslapot! Köszönjük szépen, hogy ilyen szorgalmasan és rendszeresen küldözgetitek a szép lapokat. Várjuk a következőt.

Zsani írta...

Örül a szívem, ahogy olvaslak!!!
...és nagyon várlak vissza, hogy olvashassam a beszámolót a tuti élményről!!!!!!!!!!!!!!
Millió puszi Nektek!!!!

ericska írta...

Se campa, se momo "csak"! hihihi Nepal! Illetve van mindketto, de meg nem ertunk ra kiprobalni, mert meg Nepalbol sem laktunk jol!

Huuuu Pitti, neked nagyon bejott volna a rafting, Ildinek....izeee nem tudom, de szerintem neki is.

Zsani dragam, mar nem varatlak sokaig. :-)

Névtelen írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Vinho, I hope you enjoy. The address is http://vinho-brasil.blogspot.com. A hug.

Névtelen írta...

Nice blog. Thats all.