2008. február 15., péntek

Hajnali izgalmak





Utolso estenket uljuk Hampiban, sorben es vajban furdunk. Fotozkodunk orrba szajba, megy a nagy bucsuzkodas. Mindenkitol elokerul valami szesz, ugyhogy meglehetosen jo kedvuen dajdajozunk. Eronek erejevel kell elmennem aludni 11-kor, mert hajnalban indulunk. Este elalvas elott meg megkapom eletem egyik legszebb sms-et Pistiektol.
"Palolem...meg eltek banjatok, hogy megismertetek es hogy nem maradtatok ott. Azt hittuk Balinal nincsen jobb. Meg soha nem jottunk el ilyen fajo szivvel sehonnan." Boldogan alszom el (jegyzem meg mar egeszen jol megy) abban a tudatban, hogy nekik is annyira jo volt ott mint nekunk, kicsit olyan mintha egyutt lettunk .
Hajnalban hullafaradtan kelunk, sietni kell a revhez, 5:30 ra jon a hajosember.
...../.... ??????? .......
Vagy nem jon.
ugy latszik kozbejott valami, mert kurvara nincs ott senki es kurvara sotet van es nekunk kurvara at kell jutnunk a tuloldalra. Nincs mas lehetoseg, el kell kotnunk egy kerek nadteknot es valahogy atlokodnunk magunkat a tuloldalra. nem konnyu, mert evezo nincs es ez a kerek szar is billeg kurvara. Egy nadruddal es agy fa deszkaval evezunk at a folyon, mindenunk ebben a teknoben van, ha felborul nekunk annyi! :)
Rohadt faraszto marha masnaposan ilyen donteseket hozni, hatmeg evezni. Na es meg az ido is szorit, mar latom a riksasunk legalabb eljott. Vegre partot erunk, rohognenk is mar hogy milyen fasza gyerekek vagyunk, de Malac eleg masnapos, nincs vicceskedos hangulataban. Ujabb fel ora utan vegre megerkezunk a vonatallomasra. En meg csak odaszaladok az informaciohoz, hogy jujdegyorsan mondjak meg melyik peronrol megy a vonatunk. A muksi rapillant a jegyemre:
..........
tumoro madam.
- Ma van 16.-a
- Nem madam, ma 15.-e van.
Malac egy padon ul, donteskeptelenul faradt, talan itt Hospetben (OKADEK EGY HELY) kellene szallast talalni. Jaj ne vicceljunk mar gyereket, mikor husz percnyire van Hampi is a lake is, csak nem itt fogunk ebben a rettenetben senyvedni egy napot?
Riksaba be, vissza Hampi, gyonyoru tiszta szallas es a Malac mar alszik is amig ezeket a sorokat irom. Ha majd most felebresztem, bedobunk egy reggelit es megyunk ki ahhoz a csodalatos tohoz. Olyan jo, hogy van meg egy napunk Hampiban!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez aranyos volt! Már hiányzol, ugyhogy lassan kell skypiznunk!!!!

Zsani írta...

-DDDDDDDDDDDDDDDD