2008. február 17., vasárnap

"ho"fordulo

Februar 17 Colva beach.
Eppen egy honappal ezelott Colva beachre erkeztunk meg es most ugy alakult hogy pontosan innen hagyjuk holnap magunk mogott vegleg a tengert.Bar a kedvencem itt Indiaban nekem orokre a Palolem marad, nagyon imadom ezt a beachet is. elszorul a szivem a gondolattol, hogy holnaptol nem lesz az ocean korulottem tobbe, nem tudunk majd vissza vissza terni egy ket faraszto tura utan partjainal megpihenni. En meg csak itt ulok es ahogy nezem a hullamokat arra kell gondolnom, hogy valamiert helyrajzilag rossz helyre szulettem. Mert a tenger en vagyok es en a tenger vagyok ahogy elmerulok benne. Minden pillanataval boldogsagot hoz az eletembe. Elbodit a szine a szaga, a szepsege es megreszegit a kozelsege. Szerelem ez szerelem.
szelidnek es vadnak is szeretem es tisztelem, nem is szamit mar, hogy alamerulhessek benne, nekem az is eleg, ha csak lathatom es hallhatom.
Ha majd oregecske leszek es mar nem akarom majd megvaltani a vilagot akkor majd veszunk a Malaccal egy tengerparti kunyhot magunknak es csak hallgatjuk a tenger csodalatos neszeit.
Es most jovok ra, hogy bar ez az egesz csak egy alom, megsem elerhetetlen es ha igazan akarni fogjuk akkor ott leszunk. Ahogyan az is sikerult, hogy most itt vagyunk, annyi varakozas es akadaly utan. (koszi Krisz, Evi, Anyu...Apu..Geri es tobbiek) Holnap bucsut intunk Goanak, Keralanak es Karnatakanak. Figyelmeztetnem kell magam, hogy nem haza megyunk, "csak" egy masik szines es izgalmas kalandba vagunk. Valoszinuleg ma nezzuk meg az utunk utolso tengei naplementejet, de ki tudja meg milyen csodas lesz a homokdunek kozott lenyugvo nap rozsdas szineivel.
Egy nagyon hosszu ut utan legkozelebb mar Rajahstanbol, a sivatagbol jelentkezem.
I love Goa! viszlat!









Februar 17 Colva beach.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Banyek, alig hajlékony a kiscsaj! Jaajjj, elbújhatok a kis hidammal mellette!!!! hihihi

ericska írta...

Oke, de o ezzel keresi a kenyeret.
:-)
Te meg nem! hihihi

Unknown írta...

Jó utat nektek, várjuk a híreket!

Samu, Zsuzsa és Sanyi

Évi írta...

...and we love you!

Zsani írta...

...nyugi Krisz, a tiéd mellett az övé elbúlhat...csalt, felemelte a lábát!!-))))))
Jó utat, Era!!!! Vigyázzatok magatokra és egymásra!!!!

ericska írta...

Koszi gyerekek, hatalmas puszi jailsalmerbol, Zsani, de jo, hogy te is itt vagy!