2008. február 5., kedd

Januar 28....vonatozunk huuuha

Ejjel 11 ora van es mi egy mezo kozepen varjuk a vonatot. Nana hogy kesik ket orat. Mar palolemen becsiptunk kisse, abban a remenyban, hogy alszunk majd a vonaton, ugyhogy azt is mondhatnam szarul erint a helyzet. Kovalygunk mint golyafos a levegoben, ket rozsdas pad az osszes elonyunk azokkal szemben akik jobban ertesultek a kesesrol. Osszetoljuk a csomagoknak es melle kuporodunk. Valahogy elokerul a laposuveg (Ago Dori es Kereszt, imaba ontottuk neveiteket...) es a kis zold almas hangfalam unalomuzonek. Csak ket harom korty vodek es az Andival mar enekeljuk is a magyar szamokat...neked irom a dalt.....LGT.... Gyulnek korenk az indiaiak, talan azt hiszik valamifele muveszek volnank. Csak ugy pezseg az elet korulottunk, mikozben Kriszt egy masfel meteres kis pacak szorongatja magyar focis kerdesekkel. De nem am az aranycsapatrol, hanem a mai focirol. Hat ez goool. Fingunk nincs a focirol. Aztan mire feleszmelunk mar szaladni is kell, mert jon a vonat. Fel percet all a 400 meteres szerelveny, ha nem a sajat kocsidnal alsz az bukta. Ujdonsult barataink lokdosnek az S5-os kocsi fele, mi meg nem nagyon ertjuk az egeszet, de valahogy most inkabb bizunk bennuk, mint magunkban.
Megfelelo spicces allapotban lepunk fel a szerelvenyre ahhoz, hogy ne curukkoljunk azonnal vissza. A negy agyas szeparalt kocsik, ugy tunik, hogy nem ebben a kocsiban vannak. Ameddig csak ellatok nyolcasaval fekszenekegymastol el nem valasztott kabinokban. 3-3 an a normal reszen es raadasnak meg ketten a folyoso helyen. Szo nem jon ki a torkomon. Ledermedve figyelem ahogy szocialis munkas baratunk elzavarja az illetektelen behatolokat az agyainkrol.
Legfelso agyat valasztok, mindent lelakatolok es mar alszom is. Melyen es sokaig.
Fel nyolckor ebred a kaszarnya, kave, tea, omlett, masala, guminyul, koldus kisgyerekek sopornek keresztul a vagonokon. Ki lehetnek borulva, de en inkabb elvezem, noha nem erre az osztalyra szamitottam, ugy tunik ez is tulelheto. Nyitott racsos ablakbol kovetem az elsuhano indiat, oly sokszor lattam mar a Travel chanelen, zenet hallgatok es csak jo minden.
Vonatozunk Indiaban.

2 megjegyzés:

Zsani írta...

Sziaaaaaa!!!!
megkaptam a lapot!!!!-DDDDDDDDDDDDD

Puszi!!!

...olvasok szorgalmasan!!!!!

ericska írta...

:D
pusziiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
Leszek Palolemen megint, esetleg tudunk majd skypezni.
puszi!!!!!!!!!!